Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

OPENINGSWEEKEND 16,17,18 juli!

DOE MEE EN WIN!

Ja, ik kom langs en wil kans maken op een goed gevulde Daily Taste basket!

We VIEREN FEEST!

Kom samen met ons genieten

Het is zover. In het weekend van 16/17/18 juli vieren wij samen met u dat alle ondernemers in foodcourt de Daily Taste geopend zijn. En dat kunt u gaan proeven... In deze foodcourt komen diverse ambachten samen voor uw genot en gemak.


Op deze plek haalt u heerlijke boodschappen en proeft u lokale smaken. U kunt er terecht voor prachtige ingredienten voor thuis, maar ook voor het meenemen van een versbereide maaltijd. En op 16, 17 &18 juli wordt u nog eens extra in het zonnetje gezet.


Kom langs bij de Daily Taste en laat uzelf verwennen. Niet alleen door hapjes en verrassingen van de verschillende zaken, maar ook door live muziek en een gezellige sfeer!


Welkom, in misschien wel de mooiste badplaats van Nederland: Nieuw Kijkduin. 

DAILY | LOCAL | FRESH

Lokale ondernemers

Ze hebben er lang op gewacht, de ondernemers van Nieuw Kijkduin. Maar wat zijn ze trots en enthousiast om u te mogen ontvangen en verrassen met al het moois dat ze bieden!

Dagelijks vers

Kwaliteit en ambacht zijn ontzettend belangrijk. In de Daily Taste kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschap, en nog veel meer. Verser dan vers.


Gastvrij

We doen er alles aan om u een welkom en warm gevoel te geven. Mooie materialen, een schone omgeving, en boven alles gastvrijheid en vriendelijke service! 

Leuk! Ik wil meer weten over Nieuw Kijkduin

Meld u nu aan en ontvang speciale welkom kado's van de ondernemers!

Dit zeggen bezoekers die al een kijkje hebben genomen

“Wij vinden de Daily Taste een aanwinst voor het gebied. Het is nu al erg mooi. Wij komen er dagelijks, het is lekker dichtbij en alles wat je nodig hebt is aanwezig."

Bewoners uit de omgeving

“Ik vind het fantastisch! Ik woon om de hoek en vind het heerlijk om hier mijn boodschappen te doen. Er zit een top visboer & top bakker. Eerst moest ik altijd met de auto naar een supermarkt om de boodschappen te doen, nu ben ik er met 5 minuten lopen met mijn boodschappen karretje."

Bewoner Zeehage

Ja, ik kom langs en wil een goed gevulde Daily Taste basket winnen!

Laat uw gegevens achter en wie weet wint u een van de heerlijke manden gevuld met lekkere hapjes en drankjes uit de winkels van de Daily Taste! 

2021 Nieuw Kijkduin. All Rights Reserved. Privacy Policy