Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

BEL LIVE MET DE SINT!

ÓF ZET JE SCHOEN IN NIEUW KIJKDUIN! 

ÓF… DOE ALLEBEI!

Sinterklaas komt weer naar Nederland! En zoals sommigen van jullie misschien weten, had hij ook een speciaal bezoek aan Nieuw Kijkduin op de agenda staan op zondag 14 november. Oooooooh en wat keek hij uit naar deze dag.


Maar helaas, de regels zijn veranderd. Veiligheid-Piet kon dan ook niet anders dan Sinterklaas het verdrietige nieuws brengen: “Het grote festijn in Nieuw Kijkduin kan niet doorgaan.”. Maar gelukkig wisten de Pieten hier wel iets op te verzinnen!

Dit wil je niet missen

Live gebeld worden door de Sint?!

Dus niet getreurd! De allerkleinsten onder ons kunnen nog steeds de Sint ontmoeten. 

Dit kan namelijk via een live video-call! De Sint is natuurlijk weer een dagje ouder, maar samen met de hulp van Video-Piet krijgt hij de nieuwste techniek onder de knie en kan hij elk kind bellen voor ca. 2 minuten persoonlijke aandacht en een feestelijk gevoel.


HOE? 
Meld je aan via het formulier hiernaast en de Sint belt jouw thuisfront voor een ‘face-to-beard’ ontmoeting met jouw kid(s). Vertel ons vooral ook een leuk feitje over ze! Dan kan de Sint hiernaar vragen en zo een nóg grotere glimlach op hun gezicht toveren. 

WANNEER?
De Sint gaat live kinderen bellen in de twee weken voorafgaand aan Sinterklaasavond (tussen 22 november t/m 3 december). 

MEERDERE KINDEREN?
Heb je meerdere (klein)kinderen? Schrijf ze dan allemaal in onder één huishouden. Op deze manier weet de Sint precies wie hij voor zich heeft wanneer jullie worden gebeld. 

De Sint belt
uw (klein)kind

Laat uw gegevens achter en we sturen u meer informatie over wanneer en hoe het video gesprek met de Sint werkt.

Zet je schoen in Nieuw Kijkduin!

Natuurlijk horen er ook altijd leuke en lekkere verrassingen bij Sinterklaas. Precies om die reden kan elk kind vanaf woensdag 17 november zijn of haar schoen zetten in Nieuw Kijkduin!

De Sint kan namelijk nog altijd ’s nachts op pad met zijn Pieten, trouwe viervoeter Ozosnel én zakken vol zoetigheid om Nieuw Kijkduin te bezoeken. 

Zet je oude schoen in de grote rode schoenenkast in foodcourt de Daily Taste in Nieuw Kijkduin en op zaterdag is deze rijkelijk gevuld met een verrassing van de Sint! Wat zou erin zitten? Zó spannend! 

Kom en ontdek de verrassingen van de Sint! 
Wanneer worden de schoentjes gevuld?

De vroege ochtend van zaterdag 20 november
De vroege ochtend van zaterdag 27 november
De vroege ochtend van zaterdag 04 december

De Sint zet alles op alles op de kinderen van Den Haag in de watten te leggen. Ook op afstand. Dus doe mee! Meld je aan voor de live video-call met Sint en zet je schoen in Nieuw Kijkduin!

Nieuw Kijkduin

365 dagen SINTuigen prikkelend

Wanneer?

Vanaf woensdag 17 November
t/m zondag 5 December

Stel je vragen

Ik wil meer weten over Nieuw Kijkduin in het algemeen

Meld je nu aan en ontvang speciale welkomstcadeaus van de ondernemers!

2021 Nieuw Kijkduin. All Rights Reserved. Privacy Policy