Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

MELD JE NU AAN

Ja, ik kom graag naar de opening op vrijdag 2 july!

Wekom in nieuw kijkduin

365 dagen per jaar genieten

Ruim twaalf jaar geleden begon de herontwikkeling van de badplaats Kijkduin. Alles is nieuw. Maar niet alles is anders. Het blijft de gezellige familie badplaats waar genieten van elkaar en van de omgeving voorop staat. 


Welkom, in misschien wel de mooiste badplaats van Nederland: Nieuw Kijkduin. 

DAILY | LOCAL | FRESH

Lokale ondernemers

Ze hebben er lang op gewacht, de ondernemers van Nieuw Kijkduin. Maar wat zijn ze trots en enthousiast om iedereen te mogen ontvangen en verrassen met al het moois dat ze bieden!

Dagelijks vers

Kwaliteit en ambacht zijn ontzettend belangrijk. In de Daily Taste kan iedereen terecht voor uw dagelijkse boodschap, en nog veel meer. Verser dan vers.

Gastvrij

We doen er alles aan om de bezoekers een welkom en warm gevoel te geven. Mooie materialen, een schone omgeving, en boven alles gastvrijheid en vriendelijke service! 

MIJLPAAL

De tweede bouwfase is begonnen!

De toekomst van Nieuw Kijkduin wordt tastbaar, met haar woningen, winkels en restaurants. Een mooi moment om bij stil te staan. Dat doen we graag samen op 2 juli aanstaande.


Dit zeggen bezoekers die al een kijkje hebben genomen

“Wij vinden de Daily Taste een aanwinst voor het gebied. Het is nu al erg mooi. Wij komen er dagelijks, het is lekker dichtbij en alles wat je nodig hebt is aanwezig."

Bewoners uit de omgeving

“Ik vind het fantastisch! Ik woon om de hoek en vind het heerlijk om hier mijn boodschappen te doen. Er zit een top visboer & top bakker. Eerst moest ik altijd met de auto naar een supermarkt om de boodschappen te doen, nu ben ik er met 5 minuten lopen met mijn boodschappen karretje."

Bewoner Zeehage

2021 Nieuw Kijkduin. All Rights Reserved. Privacy Policy